Skip links

Gratis offertes van erkende ontruimers

VIND > VERGELIJK > ONTRUIM

Privacy

Wanneer u gebruik maakt van onze website en offertes aanvraagt, dan wilt u natuurlijk dat we zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. Dat doen we. In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we verwerken, waarom we ze gebruiken, hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan en wat uw rechten zijn.

 

1. Welke persoonsgegevens verwerken we van u en waarom?

Om u een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, hebben we een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt.

1.1 Offerteaanvraag

Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, het ontvangen van vrijblijvende en gratis offertes van woningontruimers, hebben we de volgende persoonlijke gegevens van u nodig:

PERSOONLIJKE GEGEVENS DOEL
Naam Wij willen u persoonlijk kunnen aanspreken
Adres Wij moeten weten in welke regio uw aanvraag ligt
Telefoonnummer Het is mogelijk dat de ontruimers persoonlijk contact met u opnemen
Emailadres Voor het sturen van offertes
Opdrachtgegevens De aanvraag gegevens die nodig zijn om een passende offerte te maken
IP-Adres Om misbruik te voorkomen

De aangesloten en geselecteerde woningontruimers ontvangen bovenstaande persoonlijke gegevens, behalve uw IP-adres, zodat ze een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen en naar u toe sturen. Alle bij ons aangesloten ontruimers zijn akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden waarin staat dat ze je persoonlijke gegevens alleen mogen gebruiken voor de offerteaanvraag en niet voor andere doeleinden.

1.2 Klantenservice

Heeft u een vraag voor ons, een opmerking of ervaart u een probleem bij het gebruik van ons dienst, dan kunt u ons mailen, bellen, chatten, facebooken of twitteren. De persoonlijke gegevens die u hiermee aan ons verstrekt, gebruiken we alleen om u te helpen.

1.3 Websitebezoek

Wanneer u gebruik maakt van onze website, krijgt u van ons cookies op uw computer. Met cookies zorgen we ervoor dat onze website zo optimaal mogelijk werkt en volgen we aan de hand van cookies uw surfgedrag op onze website. Zo zien we bijvoorbeeld waar u klikt, welke zoektermen u gebruikt en welke pagina’s u bezoekt. Met alle inzichten kunnen we onze website constant blijven verbeteren voor een fijne ervaring.

Deze gegevens verwerken we in tools van derden, zoals Google Analytics. Wilt u meer weten over cookies? Lees onze cookieverklaring.

2. Wie heeft toegang tot uw gegevens?

We verstrekken uw persoonlijke gegevens alleen aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het gaat om deze partijen: woningontruimers en IT-dienstverleners. Zo maken wij het mogelijk dat u offertes kunt ontvangen. Deze partijen mogen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om u een dienst te leveren met betrekking tot de bij ons aangevraagde offertes en niet voor andere doeleinden.

Daarnaast werken we met partijen zoals data management-platforms die ons helpen de ervaring op de website te verbeteren. We hebben bij deze partijen aangegeven dat we uw gegevens anoniem willen laten verwerken. Daarnaast hebben we gegevens verwerkingsovereenkomsten met ze afgesloten, waarin staat dat uw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden dan de analyse van onze website mogen worden gebruikt.

Met betrekking tot cookies: sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die de cookies op onze website verzamelen. Daarom zijn we selectief met welke derden we een samenwerking aangaan. Meer hierover leest u in onze cookieverklaring en de privacyverklaring van deze partijen.

We verstrekken bovenstaande gegevens niet aan andere (commerciële) partijen, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. We zijn bijvoorbeeld verplicht om in verdachte situaties uw persoonlijke gegevens te delen met overheidsinstanties.

3. Hoe lang bewaren we uw persoonlijke gegevens?

We bewaren en gebruiken uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we de persoonlijke gegevens die we van u hebben of we anonimiseren ze, zodat de gegevens niet meer naar u leiden. Het anonimiseren van gegevens doen we omdat we de data bijvoorbeeld gebruiken voor interne analyses.

Dit zijn de termijnen die we aanhouden:

ONDERDEEL TOELICHTING
Offerteaanvraag Alle persoonsgegevens (zie punt 1.1) die je achterlaat voor het laten uitbrengen van offertes bewaren we een jaar. Na dat jaar anonimiseren we uw gegevens
Websitebezoek We verwijderen de logs met IP-adressen na dertig dagen.

Wilt u uw persoonlijke gegevens eerder laten anonimiseren of verwijderen dan de bovenstaande termijnen? Dat kan, lees hieronder meer.

4. Wat zijn uw rechten?

U bent en blijft de baas over uw persoonlijke gegevens. U kunt op elk moment een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens doen. Laat het ons per e-mail of per post weten en we maken het zo snel mogelijk in orde.

E-mail: info@ontruimersvergelijken.nl

Adres: Noordsingel 250, 3032 BN, Rotterdam

Natuurlijk helpen we u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Wanneer u niet tevreden bent over hoe we omgaan met uw privacy, kan u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Waar worden uw gegevens opgeslagen?

Wij nemen zowel intern als extern passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Zo slaan we uw gegevens op in verschillende databases binnen de Europese Unie. In het uitzonderlijke geval dat uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat uw privacy op een passende manier beschermd blijft. Met sommige landen is de privacy vanuit de Europese Unie officieel vastgesteld. Sommige Amerikaanse partijen hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt.

6. Geldt deze privacyverklaring ook voor partijen waar we mee samenwerken?

Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op ontruimersvergelijken.nl en niet op websites van derden waarvan op onze website een link wordt getoond. Als u via ons terecht komt op de website van een ander, zoals die van ontruimers, dan geldt deze privacyverklaring niet voor uw bezoek aan die website. Wij adviseren u de privacyverklaring van deze websites goed door te nemen.

7. Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Wij zij Ontruimers Vergelijken van VGL B.V.

Adres: Noordsingel 250, 3032 BN, Rotterdam, Nederland

E-mail: info@ontruimersvergelijken.nl

Telefoonnummer: 010 261 3020

KvK-nummer: 70511241

BTW-identificatienummer: NL 8583.51.547.B.01

8. Kan deze privacyverklaring wijzigen?

Wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen. We adviseren u daarom de privacyverklaring te bekijken wanneer u gebruik maakt van onze dienst.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.