Ontruimers Vergelijken logo

Bedrijfsontruiming uitbesteden? Vind de beste ontruimers

Gratis & vrijblijvend

Onze dienst verwerkt meer dan 300
woningontruimingen per maand

Landelijk netwerk van ruim 80 professionele ontruimers

Met onze dienst ontvangt u tot 4 gratis offertes zonder enige verplichting

Bedrijfsontruiming

bespaar tot 50% in 2 minuten

Op zoek naar de perfecte partner voor uw bedrijfsontruiming? Waarom zou u zich beperken tot slechts één optie als u de kans hebt om de beste deal te vinden? Stelt u zich eens voor: meerdere ontruimers, één aanvraag. Het is de ultieme strategie om uw bedrijfsontruiming efficiënt, kosteneffectief en stressvrij te laten verlopen. Ontdek vandaag nog waarom het slim is om de kracht van keuze te omarmen voor uw bedrijfsontruiming met Ontruimers Vergelijken.

Start uw gratis offerteaanvraag hier

Wij hebben voor iedere bedrijfsontruiming een selectie ontruimers klaarstaan. Afhankelijk van de locatie en opdracht brengen wij u in contact met ze. Vergelijk offertes en bespaar op uw ontruiming!

Het team van Ontruimers Vergelijken

Hoe werkt Ontruimers Vergelijken?

 1. Vul de gegevens van uw bedrijfsontruiming in
 2. Uw aanvraag wordt doorgespeeld aan 2-4 geschikte ontruimers
 3. De ontruimers plannen een bezichtiging
 4. U ontvangt tot offertes ter vergelijking
 5. U kiest voor de beste ontruimer en bespaart

Navigeer snel door Ontruimers Vergelijken

Waar kan een ontruimer mee helpen?

Natuurlijk kan een ontruimer uw bedrijfspand leeghalen. Maar wist u dat ontruimers naast de ontruiming ook nog tal van andere diensten aanbieden die van pas komen bij het leegmaken van een pand?

Extra diensten:

 • Verhuizen of opslag van boedel
 • Schilderwerk binnen of buiten
 • Verbouw- en kluswerk aan de woning
 • Schoonmaakwerk
 • Nicotinevrij maken
 • Sloopwerk

Ontruimgids

Vind betrouwbare ontruimers op Ontruimers Vergelijken

Vind betrouwbare ontruimers op Ontruimers Vergelijken

Veelgestelde vragen over bedrijfsontruiming

De meeste bedrijven hebben weinig tot geen ervaring met het leeg laten halen van een pand. Daarom hebben wij zorgvuldig een lijst met vragen en antwoorden gemaakt om de belangrijkste vragen te kunnen toelichten. Heeft u nog andere vragen dan kunt u ons altijd bereiken. Als u vragen heeft over uw specieke situatie, dan kunt u gewoon uw bedrijfsontruiming aanmelden. De ontruimbedrijven nemen dan contact op en nemen alle twijfels weg.


Wat is een bedrijfsontruiming en waarom is het nodig?

Een bedrijfsontruiming is het proces waarbij een commerciële ruimte wordt leeggemaakt en gereinigd, meestal bij het beëindigen van een huurovereenkomst, verplaatsing van het bedrijf, of na faillissement. Het omvat het verwijderen van alle inventaris, meubilair en apparatuur, evenals het schoonmaken van de ruimte om het in oorspronkelijke staat terug te brengen. Dit kan nodig zijn om contractuele verplichtingen na te komen, nieuwe huurders te verwelkomen, of de ruimte klaar te maken voor verkoop.


Wat zijn de belangrijkste stappen in een bedrijfsontruimingsproces?

De belangrijkste stappen zijn onder meer: inventarisatie van de te verwijderen items, demontage en verpakking, transport van goederen naar hun bestemming (bijvoorbeeld opslag of afvalverwerking), en tot slot schoonmaak- en herstelwerkzaamheden om de ruimte weer in goede staat op te leveren.


Hoe lang duurt een typische bedrijfsontruiming?

De duur van een bedrijfsontruiming kan variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van de ruimte, de hoeveelheid inventaris, en de complexiteit van de taak. Een eenvoudige bedrijfsontruiming kan enkele dagen in beslag nemen, terwijl grotere projecten enkele weken kunnen duren.


Wat zijn de kosten van een bedrijfsontruiming in 2024?

De kosten van een bedrijfsontruiming zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de ruimte, de hoeveelheid inventaris die moet worden verwijderd, eventuele speciale vereisten zoals milieuvriendelijke verwijdering van afvalstoffen, en de noodzaak van schoonmaak- en herstelwerkzaamheden. Het is raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende ontruimingsbedrijven om een nauwkeurige schatting te krijgen.

Wilt u weten wat de ontruiming van uw woning kost kijk dan in onderstaande tabel met specifieke kosten. Beter nog: vraag nu vrijblijvend tot 4 offertes aan en krijg een exacte prijsopgave.

Precies weten wat uw bedrijfsontruiming kost?

Kom direct in contact met de beste ontruimers in uw regio

Ontvang offertes van 4 ontruimbedrijven

Ontvang eenvoudig tot 4 gratis offertes en kies de beste ontruimer

Hulp bij uw bedrijfsontruiming? Vergelijk nu gratis offertes

Met een betrouwbaar ontruimbedrijf is uw bedrijfsontruiming zo geregeld. Waarom zou u deze lastige en zware klus zelf uitvoeren. Bedrijf voor bedrijfsontruiming gezocht?

Start uw gratis offerteaanvraag meteen

Onze offerteservice is voor u helemaal gratis. Uw vult uw gegevens in en Ontruimers Vergelijken zoekt de beste ontruimers in uw regio erbij. Zij nemen dan direct contact op voor een offertebezoek. U kiest de beste offerte uit en uw bedrijfsontruiming is geregeld!