Woning Ontruiming van Ontruimers Vergelijken logo

Vind en vergelijk de beste bedrijven
voor uw woningontruiming

Gratis & vrijblijvend

Onze dienst verwerkt meer dan 300
woningontruimingen per maand

Landelijk netwerk van ruim 80 professionele ontruimers

Met onze dienst ontvangt u tot 4 gratis offertes zonder enige verplichting

Woningontruiming in Vlijmen
bespaar tot 50% in 2 minuten

Een woningontruiming is vaak een flinke klus. Moet u een huis leeghalen na overlijden? Dan zit u waarschijnlijk niet te wachten op een ontruiming. Op deze site vindt u alle informatie over het inschakelen en de werkwijze van een ontruimer. Daarnaast vindt u informatie over de kosten van een woningontruiming in Vlijmen. Wilt u direct een ontruimer spreken? Vul dan ons korte formulier in.

Start uw gratis offerteaanvraag hier

In 2 minuten vult u de gegevens in van uw woningontruiming. Vervolgens beoordelen wij uw aanvraag en selecteren de beste ontruimers voor u. U maakt afspraken met de ontruimbedrijven voor een korte bezichtiging of u stuurt duidelijke foto’s door en vervolgens kiest u de beste ontruimer voor de klus.

Woning Ontruiming begint met Ontruimers Vergelijken

Hoe werkt Ontruimers Vergelijken?

 1. Vul de gegevens van uw woningontruiming in
 2. Uw aanvraag wordt doorgespeeld aan 4 geschikte ontruimers
 3. De ontruimers plannen een bezichtiging (of vragen om foto’s)
 4. U ontvangt tot 4 offertes ter vergelijking
 5. U kiest voor de beste ontruimer en bespaart

Navigeer snel door Ontruimers Vergelijken

Waar kan een ontruimer mee helpen?

Natuurlijk kan een ontruimer uw woning in Vlijmen leeghalen. Maar wist u dat ontruimers naast woningontruiming ook nog tal van andere diensten aanbied die van pas komen bij het leegmaken van een huis?

Extra diensten:

 • Verhuizen van boedel
 • Opkopen en taxeren van inboedel
 • Schilderwerk binnen of buiten
 • Verbouw- en kluswerk aan de woning
 • Schoonmaakwerk
 • Nicotinevrij maken
 • Sloopwerk

Ontruimgids

Vind betrouwbare ontruimers op Ontruimers Vergelijken

Vind betrouwbare ontruimers op Ontruimers Vergelijken

Veelgestelde vragen over woningontruiming in Vlijmen

De meeste bezoekers van onze website hebben weinig tot geen ervaring met een woningontruiming. Daarom hebben wij zorgvuldig een lijst met vragen en antwoorden gemaakt om de belangrijkste vragen te kunnen toelichten. Heeft u nog andere vragen dan kunt u ons altijd bereiken. Als u vragen heeft over uw specieke situatie, dan kunt u gewoon uw woning aanmelden voor een ontruiming. De ontruimbedrijven nemen dan contact op en nemen alle twijfels weg.


Wat is de definitie van woningontruiming?

De definitie van woningontruiming is als volgt:
Het leeghalen van een woning door het verwijderen van alle losse inboedel en het verwijderen van vloerbedekking. Meestal wordt de inboedel gerecycled via de vuilstort of de kringloopwinkel. Een enkele keer worden mooie stukken of witgoed ingekocht. Daarnaast wordt de woning ook in de oude staat teruggebracht. Gordijnrails worden verwijderd, gaatjes in de muren worden gevuld en eventuele verbouwingen worden teruggedraaid. Tot slot wordt de woning bezemschoon opgeleverd.

Waarmee helpt een ontruimer nog meer?

Zoals in de definitie van woningontruiming te lezen is, moet een ontruimer van alle markten thuis zijn. De meeste bedrijven die uw woning ontruimen hebben verschillende experts. Verhuizers om te sjouwen, klussers om de (lichte) bouwwerkzaamheden op te knappen en schoonmakers om de rommel op te ruimen. Indien noodzakelijk kunnen ontruimers ook behang- en verfwerkzaamheden uit voeren.


Wat is de beste reden om een ontruimbedrijf in te schakelen?

U heeft een woning in Vlijmen die ontruimd moet worden. U twijfelt misschien nog of u hulp moet inschakelen. Maar weet u waarom u wel een ontruimer inhuurt?

 • Het bespaart u heel veel tijd
 • Zij doen al het zware werk
 • Zij werken snel en gestructureerd
 • Ze kunnen ook herstelwerk doen voor de woningbouw
 • De inboedel krijgt waar mogelijk een tweede leven
 • Zij kunnen vaak binnen één dag ontruimen


Wat is een goed ontruimbedrijf in Vlijmen?

Er zijn heel veel bedrijven die helpen bij een huisontruiming. Dit varieert van grote professionele organisaties die landelijk werken en bijvoorbeeld vaak door woningcorporaties worden ingehuurd tot een man met een busje en alles daar tussenin. Het spreek voor zich dat er tussen de prijs én kwaliteit van deze bedrijven grote verschillen zitten. Het is daarom heel belangrijk om ontruimers te vergelijken. Zo kiest u altijd de beste ontruimer voor uw woningontruiming in Vlijmen! U doet uw aanvraag op de site en wij sturen uw aanvraag voor een ontruiming dan door naar de bij ons aangesloten ontruimers die zich hebben bewezen bij een woningontruiming in Vlijmen.  U bespaart daar bovendien ook nog mee. Het vergelijken van meerdere ontruim-offertes levert al snel besparing van 50% op!


Hoe vind ik een betrouwbaar ontruimbedrijf?

Om mee te mogen doen op Ontruimers Vergelijken, eisen wij dat bedrijven de belangen van onze klanten altijd voorop stellen. En als een bedrijf daar niet aan wil voldoen, dan stoppen wij de samenwerking.

Sinds 2017 hebben wij al een groot aantal ontruimbedrijven toegelaten op ons platform. U mag er dus vanuit gaan dat u goed zaken kan doen. En als er problemen zijn, dan zullen wij bemiddelen om tot een goede oplossing te komen. Wel zo zeker voor u dus.


Wat kost een woningontruiming in Vlijmen in 2024?

Op basis van de vele ontruimingen die via ons platform worden uitgevoerd kunnen we u een overzicht geven van de gemiddelde prijs van een ontruiming in Nederland.

Een seniorenontruiming ontruimen kost gemiddeld 450 tot 750 euro. Als er ook spullen verhuisd moeten worden naar een verzorgingshuis - een zogeheten seniorenverhuizing - komt daar gemiddeld 150 euro bij. Het ontruimen van een eengezinswoning kost meer. Gemiddeld kost die huisontruiming 750 tot 1500 euro. Bij grotere woningen of wanneer er veel inboedel staat danwel wanneer de woning sterk vervuild is liggen de kosten van ontruiming hoger.

Wilt u weten wat de ontruiming van uw woning kost kijk dan in onderstaande tabel met specifieke kosten. Beter nog: vraag nu vrijblijvend tot 4 offertes aan en krijg een exacte prijsopgave.

Dit kost een woningontruiming in Vlijmen in 2024

Soort woning Kosten ontruiming
Seniorenontruiming, 1-2 kamers €450-1.200
Appartment, 3-5 kamers €750-2.250
Eengezinswoning, 6-7 kamers €1.500-3.500
Grote woning, 8+ kamers €2.000-5.000
Toeslag bij volle inboedel €250-1.000
Toeslag bij (sterke) vervuiling €250-2.000
OntruimdienstenKosten ontruimers
Ontruimen met vrachtwagen en 3 ontruimers€100-140 per uur
Vloerverwijdering€2,50-15 per m2
Afvoeren van boedel met vrachtwagen€125-175 per lading
Diverse kluswerkzaamheden (stucen, witten, herstellen)€40-65 per uur

Woning Ontruiming? Ontvang offertes van 4 ontruimbedrijven

Ontvang eenvoudig tot 4 gratis offertes en kies de beste ontruimer

De hierboven getoonde prijzen zijn natuurlijk indicatief. Hiermee heeft u een idee van de hoogte van de kosten van het leegmaken van een woning. Deze kosten zijn – zoals benoemd – voor de arbeid van het weghalen van de meubels uit de woning. Het aanwezig zijn van een lift of de afstand tot de weg zijn allemaal factoren die een rol spelen bij het vaststellen van de kosten van een ontruiming.

Wilt u precies weten wat het leegmaken van uw huis kost? Vraag dan een prijsopgave aan bij meerdere ontruimers, specifiek in Vlijmen.

Precies weten wat uw woningontruiming kost?

Door offertes te vergelijken bespaard u tot wel 50% op de kosten!

Hulp bij uw woningontruiming in Vlijmen? Vergelijk nu gratis offertes

Met een betrouwbaar ontruimbedrijf is uw woningontruiming in Vlijmen zo geregeld. Waarom zou u deze lastige en zware klus zelf uitvoeren. Bedrijf voor woningontruiming gezocht?

Start uw gratis offerteaanvraag meteen

Onze offerteservice is voor u helemaal gratis. Uw vult uw gegevens in en Ontruimers Vergelijken zoekt de beste ontruimers in uw regio erbij. Zij nemen dan direct contact op voor een offertebezoek. U kiest de beste offerte uit en uw woningontruiming is geregeld!

Betrouwbare ontruimers in Vlijmen nodig?

Wij controleren alle bedrijven voor ze mee mogen doen!